.
اطلاعات کاربری
درباره ما
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

لنده شهری با قدمت دیرینه در استان کهگیلویه و بویراحمد است از قدیمی ترین سکونتگاه‌های شهری که همواره نقش پررنگی در گذشته استان کهگیلویه و بویراحمد داشته است .

لنده شهری با قدمت دیرینه در استان کهگیلویه و بویراحمد است از قدیمی ترین سکونتگاه‌های شهری که همواره نقش پررنگی در گذشته استان کهگیلویه و بویراحمد داشته است . شهری که با گذشت 4 دهه و نیم از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران نه تنها در مسیر رشد و ترقی قرار نگرفت بلکه ارزش ،ابهت و داشته های خود را هم از دست داده است ‌.

 

 

این شهر همچنان در بن بست مطلق ارتباطی قرار دارد و تنها یک باریک راه فرعی ورودی به آن وجود دارد و بی شک بی کیفیت ترین راه ارتباطی استان را در بین شهرستان های هشت گانه دارد ، از ابتدایی ترین حقوق اولیه یعنی آب شرب مناسب و داشتن تصفیه خانه آب بی بهره هست و رسوب های ده سانتی پوشال های کولرهای آبی این شهر گواه کلیه های تخریب شده شهروندان آن است .

با اینکه لنده گرمترین شهر استان هست اما همچنان از داشتن برق پایدار برخوردار نیست و سالانه در تابستان چندین میلیارد خسارت ناشی از نوسانات برق را بر وسایل خانگی شهروندان لنده ای به بار می آورد و هیچ دادرسی ندارد . با داشتن معادن غنی گچ و فسفات اما فاقد هر گونه کارخانه سبک ، سنگین و یا شهرک صنعتی است، در حوزه کشاورزی با وجود دشت های بزرگی چون دشت بن ، دشت ناصری ، دشت شیتاب و منابع عظیم آبی متاسفانه این شهرستان از هر گونه کشت آبی جز کشت اندکی در دشت آبلش که با مشکلات عدیده ای هم روبروست ،محروم است ، با وجود پتانسیل های ناب گردشگری مانند دلی مهره ، خیارکال ، چشمه موگرمون ، ابلش ، ایدنک، موگر ، امام زاده عماد الدین ولی، شتر سنگی از حداقل های امکانات جذب گردشگر محروم هست. تنها مسیر ارتباطی این شهر با شهرستان کهگیلویه باریکه راهی است که سالیان سال در آن کشته ها و زخمی داده است اما همچنان بعد از چهار دهه از انقلاب یک کیلومتر از آن را هم عریض نکرده اند ، تنها امید مردم لنده برای خروج از بن بست که جاده ملی لنده به تشان بوده ، با وجود استارت با عنوان یک پروژه ملی متاسفانه به کُما مطلق رفته است و بعید هست حالا حالا ها از این کُما خروج و رونق دوباره بگیرد .

لنده بی کَس ترین شهرستان استان در تمام ادوار، دولت ها و استانداران بوده است با وجود تربیت شخصیت های ملی اما در سطوح مدیریت استانی هیچ گاه دیده نشده است هیچ گاه از این شهرستان استاندار یا معاون استاندار به خود ندیده است ، در سطوح مدیران کل در تمام ادوار از سال 57 تا امروز مدیران کل انتخابی این شهرستان به سه نفر نرسیده است .

از عجایب دیگر این شهر قدیمی از زمانی که شهرستان شده هیچ گاه فرماندار بومی به خود ندیده است و تمام فرمانداران این شهرستان غیر بومی بوده اند و تا امروز رکورددار صد درصد فرماندار غیر بومی را داراست . و جالب اینجاست در هیچ یک از انتخابات ادوار مجلس از چپ و راست تا امروز نه تنها نماینده مجلس بلکه هیچ کاندیدایی مجلس در حوزه انتخابیه خود از این شهر نداشت است .

لنده در بودجه ریزی استانی و فعال کردن طرح ها و پروژه ها همواره در تمام ادوار در جایگاه انتهایی شهرستان های هشت گانه قرار داشته است گویی ناف این شهر را با عقب ماندگی، نادیده انگاری و فقر و عقب ماندگی دوخته اند .

میزان فضای سبز در شهرستان لنده نسبت به تمام شهرستان های استان در انتها قرار دارد فاقد یک پارک در خور شأن خانواده های لنده ای می باشد و مبلمان شهری بسیار ضعیف ، وضعیت آسفالت کوچه و خیابان های این شهرستان اسفناک هست . بوی تعفن ناشی از فاضلاب وارد شده به سیل بند این شهر چهل سال است دمار از روزگار سکنه اطراف آن برداشته اما تمام دولت ها و نمایندگان و استانداران توان حل این معضل کوچک را نداشتند و تنها نسخه صبر را برای آن تجویز کرده اند پروژه ها در لنده گاهی چندین دهه برای به سرانجام رسیدن وقت می برند برای مثال پروژه عجیب جاده لنده به تراب -دهدشت که کمتر از ده کیلومتر است و جمعیت بیست و پنج هزار نفری لنده را از باریک راه لنده-سوق -دهدشت نجات می دهد تا امروز تنها شش کیلومتر آن در سه فاز و به چهار پیمانکار واگذار شده که همین شش کیلومتر بعد از سالها هنوز پنجاه درصد کار آن پیشروی نداشته است و برای چند کیلومتر دیگر آن هنوز هیچ تصمیمی گرفته نشده است یعنی بیست و پنج هزار جمعیت این شهرستان برای یک جاده ده کیلومتری باید بیش از سالها صبر کنند که بعید می دانم تا سالها این مسیر ارتباطی باز شود .

شهرستان لنده تا امروز از حداقل های حوزه بهداشت بی بهره هست متاسفانه این شهرستان فاقد بیمارستان ، ام ار ای ، سی تی اسکن ، سنوگرافی فعال ، آزمایشگاه مجهز ، دکتر متخصص ثابت است و فقط با یک درمانگاه در حال خدمات دهی به بیماران است .

شهرک های این شهر از حداقل های زندگی محرومند و وضعیت در شهرک های فجر ، سرآسیاب و بهاران اسفناک هست اکثر روستاهای این شهرستان فاقد مسیرارتباطی مناسب ، آب شرب پایدار ، انتن دهی تلفن و ارتباطات اینترنتی است . و در زمستان ارتباط بسیاری از این روستاها با جهان اطراف قطع می شود . در مجموع فقر ، عقب ماندگی ، سکون و رکود در توسعه شهر لنده محرز و هویدا است‌ سوال این است راز این عقب ماندگی عجیب و تبعیض تاریخی لنده را چه کسی باید امروز پاسخ دهد!
ما مردم
استانداران ادوار
نمایندگان ادوار
فرمانداران ادوار
معتقدم در این عقب ماندگی تاریخی لنده ما مردم بیش از همه مقصریم ما مردم لنده هیچ گاه ذهن توسعه یافته ای برای دفاع از حقوق خود نداشته و دائما درگیر بازی های پوچ سیاسی بوده ایم .

امروز که ما اینجا ایستاده ایم دولت ها و فرمانداران و نمایندگان ادوار که روزی ما برایشان یقه پاره کرده ایم رفته اند و ما مانده ایم و آواری از مشکلات . این شهر با این حجم عقب ماندگی محصول تفکر و اقدامات تمام نخبگان و عوام ما در چهار دهه و نیم بعد از انقلاب 57 است .

باید اعتراف صادقانه ای کنیم و آن اینکه ما مردم از نخبگان تا عوام در تمام زمینه ها باخته ایم .گاهی خواب بوده ایم و گاهی به ما قرص خواب داده اند و گاهی خود را به خواب زده ایم . باید بیدار شویم، فراتر از بازی های انتخاباتی و جریان های سیاسی به توسعه شهر با این عقب ماندگی های تاریخی و تبعیض های استانی و حقوق ضایع شده بیست و پنج هزار شهروند لنده ای بیندیشیم و تا پس گیری تمام حقوق ضایع شده سال های گذشته کوتاه نیاییم که آیندگان ماها را نخواهند بخشید و قابل بخشش هم نیستیم .

 منبع : پایگاه خبری آوای رودکوف-صفا فضیلت
 


:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : چهار شنبه 27 تير 1402
.

به همت روابط عمومی موسسه بین المللی آرازتکاوران ویرا با همکاری دو موسسه آموزش عالی و با مدیریت دکتر علیرضا سلمانیان باهدایت و مربیگری حاج سلمان مهدوی ( مستندساز و دبیر چند خبرگزاری ) و دکتر حجت بقایی ( مستندساز ، خبرنگار و پژوهشگر ) کارگاه تصویربرداری در حوادث برگزار شد .

رسانه نو // در این کارگاه سلمان مهدوی در مورد تصویربرداری در جریان حوادث و نقل تجربیات خود در طول سالیان همکاری با مستندهای تلویزیونی - ساخت مستندهای جاده ای در جنوب و غرب کشور - تحربیات همکاری با اصناف و بازاریان - تحربیات عکاسی در صحنه های پرتحرک و ساخت مستند با همراهی پلیس و نیروی انتظامی و ساخت مستندهای زلزله و سیل با دانشپذیران به گفتگو پرداخت .

 

دکتر حجت بقایی نیز از خاطرات و تجربیات چندسال همکاری با آتش نشانی گفت .

و چگونگی استفاده از ابزار در حین حادثه ، و در مورد نگارش فیلمنامه حوادث و تصویربرداری طبق سناریویی ذهنی و ... 

دکتر بقایی از خبرنگاران فعال حوادث شبکه تهران ، اخبار حوادث شبکه خبر و از مستندسازان همکار با هلی کوپتر امداد بود . ایشان در زلزله های قزوین - بم - چالوس از خبرنگاران و مستندسازان فعال بوده و در آتش سوزیهای بزرگی چون آتش سوزی بازار تهران حضور فعال داشتند و جزو معدود مستندسازان همراه در حوادثی مانند حادثه پارک شهر (( غرق شدن دختران )) بودند .

به گزارش روابط عمومی موسسه بین المللی آرازتکاوران ویرا ، این کارگاه حدود ۴ ساعت طول کشید و دانشپذیران علاوه بر آموزش به روشی جذاب با تجربیات اساتید کارگاه آشنا شدند .

در پایان این کارگاه به شرکت کنندگان دو گواهی حضور داخلی و بین المللی ( بر طبق تقاضای دانشپذیران ) صادر شده و به آدرس ایشان ارسال می شود . و از مشارکت کنندگان فعال تقدیر به عمل آمد .

لازم به ذکر است ، کارگاههای بعدی به صورت کاربردی تر بوده و در صورت تمایل دانشپذیران فعال، در پروژهای تولیدی موسسه ویرا از همکاری ایشان در پروژه ها استفاده خواهد شد .

 



:: برچسب‌ها: کارگاه تصویربرداری در حوادث , کارگاه آموزشی , هلی کوپتر امداد , آموزش مستندسازی , رسانه , ,
:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : جمعه 24 خرداد 1402
.

خبرآرشیوی ار 18 مهر 1401 ------------------

محمد فیلی را همه می‌شناسند؛ از سریال "روزی روزگاری" تا "مختارنامه" مردم با او خاطره دارند. قرار است جلوی دوربین سریال «سلمان فارسی» هم برود اما بعد از ۵۰ سال کار فرهنگی، تکلیف خانه‌اش روشن نیست.

به گزارش رسانه نو به نقل از سرویس فرهنگی خبرگزاری تسنیم ، زمستان سال 1399 بود که موضوع مشکل خانه «محمد فِیلی» با انتشار ویدئویی در فضای مجازی مطرح شد. همان ماجرای سرگردانی که در ویدئویی منتشر شد و بازتاب‌های فراوانی را ایجاد کرد. او البته در کنار طرح مشکلات خودش، به مشکلات موجر و مستأجرها نیز اشاره کرد. بعد از انتشار گسترده این ویدئو، او در گفت‌وگویی با خبرنگار تسنیم توضیح داد که "6، 7 سال پیش در آپارتمانی سکونت داشته و صاحب خانه خوبی داشته است. تا اینکه گرانی برای مسکن اتفاق افتاد و مشکل عمل قلب صاحب‌خانه‌اش، باعث شد تا به فکر فروش خانه‌اش بیفتد. در این میان، اتفاقاتی می‌افتد که کار فروشنده (صاحب‌خانه) و خریدار جدید به دادگاه و شکایت و شکایت‌کشی می‌رسد.

به تعبیر فیلی، ترکش‌های این اتفاقات به او وارد شد. در واقع او ماند و صاحب‌خانه‌ای که می‌گفت باید ضرر و زیان بپردازد و یا اجرت‌المثل بدهد. وی ادامه می‌دهد: من می‌گفتم چرا باید ضرر و زیان بدهم، من که طبق قواعدش پیش رفته‌ام. او هم زیر بار نرفت و به قول خودش، این ودیعه را به صندوق شورای حل اختلاف واریز کرده است.

روایت داستان سرگردانی

این اتفاقات در حالی افتاد که این بازیگر سینما و تلویزیون درگیر بازی در سریال «رعد و برق» بهروز افخمی بود. نگهبان ساختمان با او تماس می‌گیرد که گروهی همراه با افسر نیروی انتظامی آمده‌اند قفل خانه‌ات را باز کنند. درست است افسر نیروی انتظامی با من خوب برخورد کرد اما به خاطر اینکه وسایلم را کنار خیابان نگذارند و یا ضبط نکنند با یکی از دوستان هماهنگ کردم و اثاثیه‌ام را به پارکینگ منزل او انتقال دادم.

مشکلی که هنوز پابرجاست

قرار بود مشکلات خانه او برطرف شود؛ چرا که در گفت‌وگوی جدیدی به خبرنگار تسنیم گفت که هنوز این مشکل باپرجاست؛ خصوصاً به خاطر فضای خاصی که خانه فعلی دارد، مجبور شده به تنهایی زندگی کند و بچه‌های او هم سخت است بیایند و بروند. دامنه بی‌مهری‌ها به بازیگران پیشکسوت از جمله محمد فیلی به رفتار ناجوانمردانه برخی از تهیه‌کنندگان هم برمی‌گردد که به گفته او هنوز دستمزدهای چندین ساله‌شان را هم وصول نکرده‌اند.

روزگار، روزگار خوبی نیست و کمتر به پیشکسوتان و هنرمندان تلاشگر سریال‌ها و فیلم‌های ماندگار تلویزیون و سینما توجه می‌شود. حتی صدایشان به جایی نمی‌رسد که حقّشان را از تهیه‌کنندگان بگیرند. و یا مدیران نمی‌دانند که بازیگران قدرتمند و کاربلد تلویزیون و سینما اصلاً کجا هستند و وقتی کار نمی‌کنند و خانه‌نشین شده‌اند از کدام منبع درآمد امرار معاش می‌کنند.

تکلیف خانه‌ای که هنوز هم روشن نیست

محمد فیلی با 50 سال سابقه هنری در تئاتر، سینما و تلویزیون، با چهره‌ای آشنا، هنوز تکلیف خانه‌اش روشن نیست. هنرمندانی که همیشه قدرتمندانه پای کارهای ارزشمند و فاخر بوده‌اند.

گلایه از دستمزدهایی که پرداخت نمی‌شود

او به تازگی بازی در سریال «طعم طمع» تولید مرکز صداوسیمای اصفهان را به پایان رسانده و گلایه همیشگی‌اش یعنی بی‌تعهدی تهیه‌کننده را مطرح می‌کند که با وجود پیگیری‌ها هنوز دستمزد او را پرداخت نکرده است. اما فیلی در ادامه صحبت‌های خود به خبرنگار تسنیم می‌گوید: بعد از آن مشکلات که همه در فضای مجازی دیدند، یک جایی را گرفتم و دوباره وزیر راه و شهرسازی این بار وعده دادند که کاری برای من انجام دهند. البته این وعده امروز و فردا می‌شود؛ نمی‌دانم باید چه کار کنم. نمی‌توانم راه بیفتم و این سمت و آن سمت بروم.

حضور در سریال «سلمان فارسی»

محمد فیلی در جریان این گفت‌وگو به همکاری دوباره‌اش با «داود میرباقری» اشاره می‌کند و این خبر را می‌دهد. او می‌گوید: قرار است در فصل «ایران» به سلمان فارسی داود میرباقری بپویندم. به من گفته‌اند که هستم؛ هنوز فیلمبرداری این بخش آغاز نشده و لوکیشن‌هایش آماده نشده است. درباره نقش هم جزئیاتی نمی‌دانم و منتظرم میرباقری صدایم کند تا با افتخار دوباره در کار فاخر دیگری از او حضور پیدا کنم.

ماجرای بازی در سریال «موسی(ع)» چیست؟

البته درباره حضور این بازیگر در سریال «موسی(ع)» ابراهیم حاتمی‌کیا هم مطرح شد که قرار است در این سریال به ایفای نقش بپردازد. فیلی در این باره به خبرنگار تسنیم گفت: آقای حاتمی‌کیا با بازیگرانی که در گذشته کار کرده‌اند، کار می‌کنند چون بیشتر با خلق و خوی‌شان آشنایند. خوشبختانه در «خروج» هم روزهای خوبی با هم داشتیم و امیدوارم دوباره این تجربه خوب تکرار شود.

درخواست از مسئولان/ پیشکسوتان را دریابید

این بازیگر پیشکسوت در پایان صحبت‌هایش این درخواست را هم داشت: واقعاً بچه‌های پیشکسوت خانه ندارند و یا مشکلات عدیده دیگری دارند. من الآن در یک خانه قدیمی که نما ندارد در طبقه سوم آن ساکنم. پله‌هایی دارد که پایین و بالا آمدن از آن بسیار سخت است تا جایی که مجبور شده‌ام به تنهایی زندگی کنم و برای بچه‌ها هم آمد و رفت خیلی به سختی انجام می‌شود.

او همچنین «رعد و برق» بهروز افخمی را آماده پخش دارد که آخرین خبرها حکایت از آن دارد که دست‌اندرکاران مشغول گذراندن مراحل پس‌تولیدند.

محمد فیلی بازیگر سریال‌های ماندگاری همچون «روزی روزگاری»، «مختارنامه»، «عملیات 125»، «جلال‌الدین»، «هشت و نیم دقیقه» و «هاتف» این روزها حال و احوال خوبی ندارد؛ نمی‌داند تکلیف خانه‌اش چه می‌شود. امیدواریم مسئولان فرهنگی چه در وزارت ارشاد و چه در صداوسیما که او و امثال او حق بزرگی بر گردن آنها دارند تمهیداتی بیندیشند تا مشکلات این دست هنرمندان حل و فصل شود.



:: برچسب‌ها: گله هنرمند , محمدفیلی , پیشکسوت , بازیگر , سینمای ایران , سلمان فارسی , فیلم سینمایی , بازیگر ایرانی , ,
:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : پنج شنبه 30 ارديبهشت 1402
.

Vira International Institute of Beauticians carries out: Beauty standard workshop

Head of the workshop: Dr. Alireza Salmanian Noukabadi

Design and implementation: Dr. Hojjat Baqaee

(member of the executive committee of the international W.O.B.H standard)



:: بازدید از این مطلب : 150
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : جمعه 8 ارديبهشت 1402
.

پیگیری یک خبر قدیمی :

تعلل پنج ساله در خصوص پیشرفت فیزیکی عملیات طرح ملی محور «راه اصلی لنده -تشان» با وجود داشتن مجوز کمیسیون ماده ۲۳ و سابقه ۵ ساله درج اعتبار در قانون بودجه سنواتی قابل توجیه نیست.

رسانه نو // بررسی‌ها گویای این واقعیت است که طرح ملی محور «راه اصلی لنده - تشان» فاصله جاده‌ای استان‌های غربی مانند ایلام و خوزستان را تا استان‌های شرقی مثل فارس و سیستان و بلوچستان (اهواز-لنده-یاسوج-شیراز) حدود چهار ساعت نسبت به مسیر فعلی (اهواز - بهبهان - گچساران -باشت - بابامیدان - نورآباد-قائمیه - شیراز) کوتاه‌تر می‌کند و همچنین منجر به کاهش قریب یک ساعتی فاصله استان‌های مرکزی کشور در امتداد مسیر «پاتاوه-دهدشت» تا مناطق جنوب غربی کشور و بنادر خلیج فارس در استان خوزستان می‌گردد.

ظرفیت ترانزیتی روسیه-خلیج فارس پشت جاده نیمه کاره لنده-تشان

راه اندازی طرح ملی محور «راه اصلی لنده -تشان» علاوه بر روان سازی تعاملات اجتماعی منطقه‌ای و ملی و جهت دهی و تسهیل گردشگری فصلی، نوروزی و سفرهای زیارتی به خصوص اربعین در بستر محور مذکور منجر به تکمیل کریدورهای جاده‌ای جنوب و افزایش ظرفیت ترانزیتی و تعاملات اقتصادی با کشورهای همسایه می‌گردد.

ظرفیت ترانزیتی روسیه-خلیج فارس پشت جاده نیمه کاره لنده-تشان

اخیراً در خبری به نقل پوتین عنوان گردید: «حمل و نقل بین المللی شمال-جنوب به عنوان جایگزینی برای کانال سوئز معرفی می‌شود و انتظار می‌رود حجم کالاهای ارسال شده از طریق کریدور حمل و نقل بین المللی شمال-جنوب طی هفت سال آینده تقریباً سه برابر شود» و این امر اهمیت و اولویت راه اندازی این قطعه راهبردی از «پروژه کشوری» زیرساخت جاده‌ای را از این جهت مضاعف می‌کند که «در واقع یکی از تکه‌های مهم این کریدور بین المللی که شمال روسیه و اروپا را به آب‌های آزاد متصل می‌کند همین جاده است.»

ظرفیت ترانزیتی روسیه-خلیج فارس پشت جاده نیمه کاره لنده-تشان

باتوجه به انتقاد رئیس جمهور، نسبت سه دهه تأخیر در اتمام پروژه «پاتاوه - دهدشت» در جریان افتتاح این مسیر؛ تعلل پنج ساله در خصوص پیشرفت فیزیکی عملیات طرح ملی محور «راه اصلی لنده -تشان» با وجود داشتن مجوز کمیسیون ماده ۲۳ و سابقه ۵ ساله درج اعتبار در قانون بودجه سنواتی قابل توجیه نبوده و پیگیری تسریع اجرای عملیات آن برای کوتاه‌تر شدن مسیر ترانزیتی کریدورهای «شمال-جنوب» و «جنوب غرب -جنوب شرق» جدیّت وزارت راه و شهر سازی و مسئولین مناطق مشرف، مجاور و منتفع از مزایای آتی این مسیر را در استان‌های خوزستان، کهکیلویه و بویراحمد و فارس ضروری می‌کند و باید با همت جهادی هر چه سریع‌تر این پروژه تکمیل شود.

منبع اصلی : خبرگزاری مهر /

منتشر شده در : پایگاه خبری آوای رودکوف

 


:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : چهار شنبه 13 مرداد 1401
.
موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی