.
اطلاعات کاربری
درباره ما
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

رسانه نو // به نقل از آبتاب – یک دکترای روانشناسی می‌گوید: روانشناس زرد فقط به افراد بدون پروانه و فیک گفته نمی‌شود. خیلی از روانشناسان تحصیلات آکادمیک دارند، مجوز یا پروانه فعالیت هم دارند اما زرد هستند.

به گزارش همشهری‌آنلاین، با آن که کارشناسان و مسئولان مدام هشدار می‌دهند که به هر روانشناسی اعتماد نکنید، به روانشناسان زرد و غیرعلمی پر و بال ندهید و روانشناسان علمی و معتبر را از سایت سازمان نظام روانشناسی صحت‌سنجی کنید، اما خیلی از افراد هستند که زود جذب این افراد و تکنیک‌های غیرعلمی آنها می‌شوند.

با آن که تنها روانشناسیِ علمی است که توانایی کمک کردن به ما برای حل مشکلات روانی و درکل تامین سلامت روان‌مان را دارد، چرا خیلی از افراد، روانشناسان غیرعلمی را که اصطلاحا به «روانشناسان زرد» و «روانشناسان اینستاگرامی» معروفند، دنبال می‌کنند و مجذوب آنها می‌شوند. چرا روانشناسان غیرعلمی فالوئرهای خیلی زیادی دارند و مردم از آنها بیشتر حرف‌شنوی دارند؟

دکتر محمد گراوندنیا، دکترای روانشناسی و استاد دانشگاه در این رابطه پاسخ‌های خیلی جالبی دارد که در گفتگو با همشهری‌آنلاین مطرح می‌کند. او می‌گوید: معمولا هم‌بستگی عمیقی بین سطح سواد مراجعین و استقبال یا عدم استقبال از روانشناسان زرد وجود دارد. هرچقدر سواد علمی فرد بالاتر باشد، کمتر به روانشناس زرد مراجعه می‌کند. معمولا تیپ مراجعین به روانشناسان غیرعلمی یا زرد، افرادی هستند که تحصیلات بالایی ندارند. از آن طرف، روانشناسان علمی که برای روان‌درمانگری متدهای علمی دارند، عمدتا طیف تحصیلکرده‌ها را جذب خود می‌کنند.

دکتر گراوندنیا در ادامه ۵ دلیل دیگر برای استقبال گرم جامعه از روانشناسان زرد عنوان می‌کند که بسیار مهم و کاربردی هستند؛

۱. ناآگاهی مردم از غیرحرفه‌ای بودن یک روانشناس

مهم‌ترین دلیل، عدم اطلاع مردم از حرفه‌ای بودن و غیر حرفه‌ای بودن یک روانشناس است. خیلی از تحصیلکرده‌ها هم گاهی نمی‌توانند تشخیص دهند که فلان روانشناس حرفه‌ای کار می‌کند یا نه. چون ما در دانشگاه، درسی تحت این عنوان پاس نمی‌کنیم. بهتر است در واحدهای دانشگاهیِ رشته‌های دیگر، درسی درباره فرهنگ مشاوره بگذارند، نه روانشناسی عمومی. ما الان در دانشگاه ها در هر رشته‌ای «واحد روانشناسی عمومی» داریم که برای دانشجو اصلا مفید و کاربردی نیست. در حالی که می‌توان «فرهنگ مشاوره» را در درس‌ها گنجاند تا دانشجو یاد بگیرد که روانشناسی حرفه‌ای از روانشناسی زرد را راحت‌تر تشخیص دهد.

۲. ارتباط‌گیری خوب روانشناسان زرد با مراجعین

ما به عنوان روانشناسان علمی اعتراف می‌کنیم که روانشناسان زرد در صحبت با مردم ارتباط گیری قوی‌تری دارند. مثلا با زبان خود مردم صحبت می‌کنند. ما با زبان علمی صحبت می‌کنیم و اگر بخواهیم اثرگذار باشیم، باید زبان‌مان را به زبان عامه نزدیک کنیم که واقعا دشوار است. روانشناسان دو طیف هستند؛ یا زرد می‌نویسند، یا علمی می‌نویسند که خیلی از مردم دومی را درک نمی‌کنند. درنتیجه مردم، روانشناس زرد را انتخاب می‌کنند. چون راحت‌تر حرف می‌زنند و فرد راحت‌تر متوجه حرف‌های آنها می‌شود. فردی که تحصیلات خاصی ندارد و تمایل دارد که با یک بار مطالعه کردن، مثلا پست اینستاگرامیِ روانشناس را درک کند، نمی‌تواند برود مقالات مختلفی را بخواند تا پست روانشناس علمی را بتواند درک کند.

۳. روانشناسان زرد همیشه راه‌حل‌های فوری دارند

کلا راه حل دادن، از ویژگی‌های بارز روانشناسان زرد است. بیشتر مردم هم همیشه راه‌حل آماده می‌خواهند. یک قرص آماده می‌خواهند. یکی باشد به آنها بگوید طلاق بگیر، طلاق نگیر، بمان، نمان، رها کن. تراپیست‌های زرد، این قرص آماده را به مردم ارائه می‌دهند و عامه مردم این را می‌پسندند.

۴. شکستن مرزهای حرفه‌ای و اخلاقی

روانشناسان زرد عمدتا مرزهای حرفه‌ای و اخلاقی را می‌شکنند و به آن اهمیت نمی‌دهند. شما اگر با یکی از مراجعین خود بروید کافه و با هم قهوه بخورید، شاید برای مراجعین جذاب باشد اما خیلی غیرحرفه‌ای است. خیلی از روانشناسان زرد با مراجعین خود رفت و آمد دارند. درحالی‌که یک قانون جهانی داریم که روانشناس به هیچ عنوان با مراجعین خود ارتباط نگیرد و از دایره کار خارج نشود.

۵. تبلیغات فراوان و جذاب

روانشناسان زرد به نوعی بازیگر هستند تا روانشناس. من خودم به سختی جرات این را پیدا می‌کنم که یک کلیپ با چهره و صدای خودم در صفحه‌ام بگذارم. سخت است برایم. ولی اینها مدام جلوی دوربین هستند و پر سر و صدا هستند و مدام محتواهای آموزشی تولید می‌کنند و به خورد مردم می‌دهند که بیشتر آنها غلط و غیرعلمی است. چپ و راست هم خود را تبلیغ می‌کنند. در حالی که یک روانشناس علمی و حرفه‌ای مدام خود را در چشم مردم نمی‌کند و تبلیغ مدام ندارد. نکته بعدی این است که مردم هم دسترسی بیشتری به گروه روانشناسان زرد دارند.



:: برچسب‌ها: آبتاب , روانشناسی زرد , جامعه شناسی , روانشناسان اینستاگرامی , روانشناسی غیرعلمی , رسانه نو , روانشناسی علمی , ,
:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : دبیر یک
ت : جمعه 25 آذر 1403
.
یاداشت زینب خوش اندیش در واکنش به اظهارات سخیف نماینده ماهشهر ؛

لر، صدای استقامت ایران

رسانه نو // نماینده‌ای که این روزها زبان به توهین گشوده، شاید نمی‌داند که آب آشامیدنی خوزستان، کشاورزی جنوب، و حتی بخشی از رفاه مردم حوزه نمایندگی خودش، مدیون منابع این سرزمین است. اما مردمان لر، صاحبان این گنجینه‌ها، هنوز برای ابتدایی‌ترین حقوقشان در رنج‌اند.....

پایگاه خبری آوای رودکوف-زینب خوش اندیش در واکنش به اظهارات سخیف امیرحیات مقدم نماینده ماهشهر که در یک جلسه، اظهاراتی توهین‌آمیزی خطاب به قوم غیور لر ،خاصه مردم شریف کهگیلویه بزرگ مطرح می‌کند ومی گویدمردم منطقه حاضرند با اسرائیلی‌ها کار کنند اما با لرها کار نکنند!  نوشت: آن‌گاه که کوه‌های زاگرس ایستاده‌اند، چگونه کسی جرأت می‌کند قامت لر را به توهین بشکند؟

در روزگاری که ایران عزیز بیش از همیشه به اتحاد و همدلی نیازمند است، سخنان توهین‌آمیز یک نماینده مجلس به قوم اصیل و شریف لر، زخمی بر قلب تاریخ این سرزمین می‌زند. من، به‌عنوان یک ایرانی لر از دیار کهگیلویه و بویراحمد، بر خود می‌دانم که پاسخی به این اهانت بدهم؛ پاسخی نه از سر خشم، که از دل افتخار و اصالت.

  • کهگیلویه؛ گنجینه‌ای فراموش‌شده

سرزمین من، کهگیلویه و بویراحمد، بهشت پنهان ایران است. دیاری که از دل کوه‌های سترگ زاگرس، نفت و گاز می‌جوشد و رودهایش، حیات را به دشت‌های جنوبی کشور هدیه می‌دهند. اینجا، سرزمینی است که ۲۵ درصد نفت و گاز ایران، ۱۰ درصد آب‌های شیرین و هزاران هکتار خاک حاصلخیز را در دل خود جای داده است؛ اما مردمانش همچنان در محرومیت دست‌وپا می‌زنند.

نماینده‌ای که این روزها زبان به توهین گشوده، شاید نمی‌داند که آب آشامیدنی خوزستان، کشاورزی جنوب، و حتی بخشی از رفاه مردم حوزه نمایندگی خودش، مدیون منابع این سرزمین است. اما مردمان لر، صاحبان این گنجینه‌ها، هنوز برای ابتدایی‌ترین حقوقشان در رنج‌اند.

  • لر، شرف ایران است

قوم لر، فقط یک قوم نیست؛ لر، تاریخ است، شرافت است، و نمادی از اصالت ایرانی. ما لرها، از دل کوه‌های زاگرس برخاسته‌ایم؛ از جایی که هیچ بادی توان شکستن صلابتش را ندارد. ما مردمانی هستیم که در سکوت کوه‌ها، داستان‌های رشادت و ایستادگی را فریاد می‌زنیم.

توهین به لر، توهین به بخشی از تاریخ این کشور است. لرها، در هر برهه‌ای از تاریخ، چه در دفاع از خاک و چه در سازندگی ایران، ایستاده‌اند. اگر سهم ما از این سرزمین تاکنون فقر و محرومیت بوده، هرگز عزت و افتخارمان را از دست نداده‌ایم.

  • پاسخ ما، اتحاد ماست

ما لرها، یاد گرفته‌ایم که در برابر سختی‌ها سربلند باشیم. امروز نیز، در برابر این اهانت‌ها، با افتخار سرمان را بالا می‌گیریم و به دیگران یادآوری می‌کنیم که لر، ستون ایران است.

اما از مسئولان انتظار می‌رود که این اظهارات غیرمسئولانه را بی‌پاسخ نگذارند. چراکه این‌گونه سخنان، خنجری است که می‌تواند وحدت ملی را خدشه‌دار کند و بستری برای دشمنان این مرزوبوم فراهم آورد.

  • ما زنده‌ایم، استوار چون زاگرس

من، دختری از دل کهگیلویه و بویراحمد، این را با صدای بلند می‌گویم: لرها، از جنس استقامت‌اند. ما سرخم نمی‌کنیم، چراکه میراث‌دار تاریخ، فرهنگ، و شرافتی هستیم که هیچ توهینی نمی‌تواند از ارزش آن بکاهد.

اگر کسی گمان می‌کند که با چند کلمه می‌تواند عزت لر را خدشه‌دار کند، سخت در اشتباه است. ما ایستاده‌ایم، همان‌طور که زاگرس ایستاده است؛ و هرگز اجازه نمی‌دهیم که صدای لر، این صدای اصالت و افتخار، در میان هیاهوی توهین‌ها خاموش شود.

// رسانه نو، رسانه ای متفاوت



:: برچسب‌ها: لر , صدای لر , آوای رودکوف , لرستان , کهگلویه و بویراحمد , قوم لر , صدای استقامت ایران , امیرحیات مقدم , نماینده ماهشهر , همدلی مردم , ,
:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : دبیر یک
ت : جمعه 24 آذر 1403
.

در کارگاه اگر بخواهیم می توانیم  مطرح شد : ایرانیان را کسی جز خودشان نمی تواند بشکند

 

ادعای حمله به ایران فقط هارت و پورت است. 

ایرانیهاباید مواظب تشدید گسل‌های اجتماعی و ملی باشند؛ شکست وحدت داخلی، مقدمه حملۀ خارجی خواهد بود!

یادمان باشد ، شعار استعمارگرپیر انگلیس چه بود ؟ 

به گزارش رسانه نو ، دکتر حجت بقایی  پژوهشگر و مشاور تحقیق و توسعه در کارگاه ( اگر بخواهیم می توانیم ) با ذکر مثالها و مواردی در تاریخ ایران و جهان گفت : تفرقه بینداز و حکومت کن .

یادمان باشد اگر در قوای مختار اختلاف نمی افتاد چه می شد ؟ 

در قیام رییس علی چه کسی موجب شهید شدن رییس علی شد ؟

قیام میرزا کوچک چرا مسیرش تغییر کرد؟ 

اوایل انقلاب آن همه شهید برای چه بود؟ 

و صدها مورد دیگر . . .

امان از این تفرقه !!!

ایرانیها اگر کمی هوای هم را داشته باشند ، هیچ قدرتی در عالم حریفشان نیست ، مگر خودشان ...

دکتر حجت بقایی ، در کارگاه ( اگر بخواهیم می توانیم )

/ منبع : مجله اینترنتی کارگاه آموزشی



:: بازدید از این مطلب : 319
|
امتیاز مطلب : 32
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
ن : دبیر یک
ت : یک شنبه 24 آذر 1403
.

شب گذشته آیین افتتاحیه پوستر سریال «تنها گریه کن » با حضور سردار محمدعلی عزیز جعفری، مادر شهید محمد معماریان، صادق یزدانی مدیر شبکه افق و سید محمد هاشمی رئیس سازمان هنری رسانه‌ای اوج در تالار ایوان شمس برگزار شد.

رسانه نو // به گزارش جهانی پرس، سمیه سیمین قد- مجموعه تلویزیونی «تنها گریه کن» به تهیه‌کنندگی میلاد حاجی پروانه و کارگردانی علی درخشنده از هفته آینده پنجشنبه ها و جمعه ها از شبکه افق پخش خواهد شد.
ابتدا صادق یزدانی مدیر شبکه افق اظهار داشت: احساسات انسانی در مواردی برای انسان‌ها، بالاترین شرافت را به ارمغان می‌آورد و اگر این احساسات ارزشمند انسانی با روحیات و خلقیات بشر گره بخورد، شاهکار انسانیت را خلق خواهد کرد و آن چیزی است که به عنوان هدف غایی خلقت انسان یاد می‌شود.

وی ادامه داد: وقتی احساساتی مثل عشق، غرور، توکل، عشق، صبر و استقامت با شخصیت‌های والا گره می‌خورد، شاهکار ویژه بشر خلق می‌شود. اگر این شاهکار انسانی با نام مادر گره بخورد، یک پرده تازه و ویژه از انسانیت رقم خواهد خورد و این گره خوردن منجر به خلق یک حماسه خواندنی، دیدنی و شنیدنی می‌شود.

مدیر شبکه افق افزود: «تنها گریه کن» حماسه زندگی پر فراز و نشیب مادر بزرگوار شهید محمد معماریان سرکار خانم اشرف سادات منتظری است. حماسه‌ای که ما آن را در قالب کتاب «تنها گریه کن» به قلم اکرم اسلامی خواندیم و امروز در آئین افتتاحیه این سریال، شاهد تصویر این حماسه هستیم که حاصل زحمات دوستانی چون میلاد حاجی پروانه و علی درخشنده بزرگوار است.

وی ادامه داد: قرار است با «تنها گریه کن» خروجی نهایی از یک حماسه در قاب تلویزیون دیده شود.

یزدانی گفت: «تنها گریه کن» روایت دختری است که از ابتدای زندگی پای دار قالی نشسته است تا کمر اقتصادی خانواده خم نشود و در وقت ازدواج، معیارش برای انتخاب همسر، مومن و نماز شب خوان بودن او، بوده است.

وی افزود: در واقع «تنها گریه کن»، روایت یک حماسه از زنی است که پیش از انقلاب همه تلاش خود را برای پیروزی انقلاب به کار می‌بندد و قدم به قدم تا روزهای پیروزی انقلاب پیش می‌رود. در آن زمان نیز نه فقط در شهر قم محل سکونتش تلاش می‌کند بلکه به تهران می‌آید و تلاش خود را برای این پیروزی ادامه می‌دهد. زنی که در آغاز جنگ تحمیلی از همه چیزش حتی پاره تنش، محمد معماریان می‌گذرد و همه چیز را فدا می‌کند.

یزدانی ادامه داد: این سریال روایت فداکاری و به تصویر کشیدن حماسه زنان مقاوم ایران زمین است. زنانی که تا همین امروز در سال ۱۴۰۳ همچنان در میدان هستند.

مدیر شبکه افق در ادامه بیان داشت: خانم متنظری نه فقط در ایام جنگ که پس از آن هم، منزلش مثل یک مقر برای پناه دادن محرومان بوده و تا به امروز هم، او یک فعال اجتماعی و فرهنگی باقی مانده‌است.

وی در ادامه اظهار داشت: تمام تلاش در سریال «تنها گریه کن» این بوده که بتواند یک روایت زیبا و سریع و جذاب از این مادر مقاوم به تصویر بکشد و ما امیدواریم مورد پسند همه مخاطبان قرار بگیرد.

وی در پایان گفت: «تنها گریه کن» روایتی تازه از یکی از زنان ایران زمین است. این سریال ان‌شالله از هفته آینده به طور همزمان از روبیکا و نماوا و شبکه افق در روزهای پنج‌شنبه و جمعه پخش خواهد شد و امیدواریم با این سریال ذره‌ایی از دینمان به زنان مقاوم سرزمین‌مان را ادا کرده باشیم.

 

پس از آن، سردار محمدعلی عزیز جعفری ضمن گرامی داشت یاد شهدا، بیان داشت: ما هر چه داریم از خون شهیدان‌مان است. عزت، اقتدار و امنیت بی‌نظیر جمهوری اسلامی ایران را مدیون خون شهدا و خانواده شهدا هستیم.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در سخنرانی‌شان دیروز مقاومت را تعریف کردند و فرمودند «اگر ما مقاومت را بشناسیم، هرگز با رفتن بشار اسد چنین قضاوت‌هایی در مورد مقاومت نمی‌کنیم». ایشان فرمودند: «مقاومت ما یک سخت افزار نیست و بلکه ایمان جوانان غیور و مومنی‌ست که حاضر هستند جان عزیزشان را برای امنیت کشورشان تقدیم کنند.

عزیز جعفری گفت: ظلم‌ستیز ی محور اصلی انقلاب اسلامی است و امنیت، نعمتی است که از آن برخورداریم، اینجا ده‌ها هزار جوان جانشان را برای امنیت ایران اسلامی فدا کردند تا بتواند به دنبال اهداف اسلامی و فرمانی الهی باشد. امنیتی که با خون شهیدان گره خورده است، از بین رفتنی نیست؛ چون خون شهیدان ضامن است.

وی افزود: پس بیایید قدر شهیدانمان را بیشتر بدانیم. این موضوع، مسئولیتی را روی دوش ما می‌گذارد تا بتوانیم قدمی در راه این آرمان شهدا برداریم. وظیفه ماست که مدافع اهداف و آرمان شهدا و مروج خواسته‌های آن‌ها باشیم.

عزیز جعفری گفت: مقام معظم رهبری فرمودند در گام دوم انقلاب باید به سمت تمدن‌سازی و جامعه اسلامی پیش برویم که متاسفانه خیلی با آن فاصله داریم اما ان‌شالله به برکت خون شهیدان محقق خواهد شد.

وی در پایان گفت: کتاب «تنها گریه کن» خاطرات خانم منتظریان را بیان می‌کند. اقرار می‌کنم پای این کتاب خیلی گریه کردم و وقتی آن را خواندم و احساس کردم باید به‌دنبال یک اثر هنری درباره این کتاب باشیم. شکر خدا پدر و مادر شهید موافقت کردند تا این اتفاق به سرانجام برسد. ما حتی با هنرمندان مشهور هم نمی‌توانیم ابعاد معنوی شهدا و خانواده شهدا به تصویر بکشیم، ولی این مجموعه تلاش خود را کرده و شاید در آینده روی ابعاد دیگری از این داستان مثل ساخت اثر سینمایی باز هم کارشود.

 

در ادامه برنامه، نقاشی بهنام شیرمحمدی از شهید و مادر شهید را تقدیم اشرف سادات منتظری شد.

این مادر شهید در شرح تصویر گفت: آخرین خوابی که از محمد شنیدم، پایم شکسته بود. به روستا رفته بودم. شب عاشورا خواب دیدم که در مسجد المهدی هستم. گفتند کمکی می‌آید. گفتم بروم ببینم، چه کمکی و از کجا می آید. دیدم یک دسته می‌آید. یک دسته خیلی منظم. سعید آل طاها جلوی دسته داشت نوحه می‌خواند. با خودم گفتم، سعید آل طاها که شهید شده و چطور اینجا توی دسته است. بعد دیدم که پسرم محمد، کنار اوست‌. برایم یقین شد که این‌ها فرد عادی نیستند. شهدا هستند که دارند می‌آیند. از پله‌های مسجد به سمت محراب رفتند. منم از سمت زنانه مسجد، رفتم بالا کنار پرده ایستادم همان طور که به آن‌ها نگاه می‌کردم دیدم محمد از بین جمعیت دور زد و کنار من آمد. دستش را انداخت گردن من و من را بوسید. منم محمد را بوسیدم و گفتم مامان خیلی وقته ندیدمت؛ چه بزرگ شدی. شهید آزادیان جلو آمد. گفت حاج خانم خدا بد نده، محمد گفت؛ مامان من مریض نیست. بعد پرسید مامان این‌ها چیست؟ گفتم؛ چیزی نیست مادر، چند روزی هست، پاهایم درد می‌کند و دارم با عصا راه می‌رم.گفت مامان، ما رفتیم کربلا. از ضریح امام حسین ع یک شال سبز برای شما آوردم. من می‌خواستم دیدن شما بیام، شهید آزادیان گفت، صبرکن با هم برویم. این شده که همگی به اتفاق رفتیم زیارت مرقد امام و گفتیم امروز که روز عاشوراست به مسجد المهدی بیاییم. زیارت‌نامه عاشورا را با سید جعفر حسینی بخوانیم، شما را هم اینجا ببینیم. دست‌هایش باز کرد و پارچه سبزی از روی صورت من تا مچ پایم کشید. بعد نشست زمین و باندهایی که حاج محمد به پای من بسته بود را باز کرد. شال سبز به صورت یک نوار بیشتر نیست، این شال سبز را دور مچ پای من بست. گفت مادر برو توی زیرزمین دیگ‌های امام حسین ع را بشور. شما یک مقدار پایت که درد می‌کند، استخوان پایت سالم است.

وی ادامه داد: من از خواب بیدار شدم، دیدم که باندها همه باز شدند و ریخته بود روی تشک و شال هم به مچ پایم بسته شده بود. من بلند شدم، ایستادم و گفتم من که چشمم لایق دیدن اباعبدالله نبوده، داده به دست محمد. ببینن اصلاً پایم خوب شده یا نه. ایستادم و دیدم که اصلاً پایم درد نمی‌کند. از بالا آمدم پایین و شروع به نظافت کردم. صبحانه را آماده کردم و داشتم سماور را می‌گذاشتم که حاجی با برادرهایش، آمدند. با یک تعجبی گفت خانم چرا داری روی پاهایت راه می‌روی؟ مگه به شما نگفتم؛ راه نرو.
منتظری گفت: حالا می خواستم به حاجی بگویم، نمی‌توانستم. فقط اشاره‌ایی به او کردم و گفتم حاجی پای من خوب شده. اینم نشونه ست که پای من خوب شده. محمد آمده. فقط سریع صبحانه تان را بخورید، من امروز نذر کردم بروم مسجد، برای سیدالشهدا ع کار کنم. هر کجایی که من قدم برمی‌داشتم بوی عطر شال همه ساختمان را گرفته بود. رفته بودم در مسجد، درباره‌اش در آن‌جا صحبت کردم. در سطح شهر مطرح شد و فرمانداری فهمید. فرماندار گفته بود؛ اگر چنین چیزی حقیقت داشته باشد آقای گلپایگانی از همه اعلم‌ترند. ایشان باید تایید کنند. دوازدهم محرم بود که آقا خودشان متوجه شدند، آقازاده شان آسید باقر و آقای لنکرانی گفتند برید منزلشون از نزدیک ببینید و بعد هم بیایید اینجا ما هم ببینیم. ما ده بیست نفر مهمان داشتم همه را برداشتم و رفتیم پیش آقا. من نشستم پای تخت آقا این شال سبز را روی چشم و روی قلبش می‌گذاشت و می‌گفت بوی حسین ع را می‌دهد. به پسرش گفت، بروید تربت مرا بیاورید من تا مقایسه کنم. وقتی تربت را آوردند؛ سه مرتبه گفتند این شال با این تربت هر دو از یکجا آمدند. بعد گفت: فکر نکنید این یک تربت معمولی است، این تربت مال زیر جسد امام حسین ع است. مال ۱۴۰۰ قبل است دست به دست علما گشته تا مقداری هم به دست من رسیده است.

در این مراسم سالار عقیلی با اجرای چند قطعه چون «ای ایران فدای اشک و لبخند تو» و «وطنم ای شکوه پابرجا»، قطعه تولید شده برای سریال «تنها گریه کن» را برای نخستین بار اجرا کرد.

سریال «تن‌ها گریه کن» روایت‌گر تنهایی زنی است که در فصل اول سریال، کودکی‌اش با رنج پدر گره می‌خورد و تصمیم می‌گیرد عشق، جوانی و رویاهایش را قربانی ایستادن در برابر ظلم و بی‌عدالتی کند و در فصل دوم تمام زندگی و دارایی‌هایش را برای آرمانش فدا می‌کند. این روند داستان زندگی او و خانواده‌اش را در سه دهه از برهه‌های مهم تاریخ معاصر کشورمان را روایت می‌کند.

فیلمنامه این سریال را علی درخشنده و پیام کردستانی نگارش کرده‌اند و می‌توان آن را اقتباسی از کتابی به همین نام دانست. اتفاقی که امید است «تن‌ها گریه کن» را به یکی از محصولات پرمخاطب سیما تبدیل کند.
افسانه کمالی، رابعه مدنی، خاطره حاتمی، رها ربانی‌نیا، پیام احمدی‌نیا، سیاوش چراغی‌پور، مرجان قمری، احمد کاوری، هادی شیخ الاسلامی، رحیم نوروزی، حسن رضایی، یوسف صفری بختیاری و... از جمله بازیگرانی هستند که در این سریال نقش‌آفرینی می‌کنند.

سایر عوامل این سریال به شرح زیر است: مدیر فیلمبرداری: محمد افسری، طراح صحنه و لباس: پیام حسین‌سوری، طراح گریم: زهره صمدی، مشاور طراح گریم: علیرضا خورشید، مدیر صدابرداری: امیر شاهوردی، دستیار اول کارگردان: حمیدرضا بیدگل، برنامه‌ریز: مانی معصومی، منشی صحنه: داریوش اسقایی، طراح جلوه‌های بصری: محمد برادران، تدوین: محمدامین طرقی، مشاور تدوین: عماد خدابخش، موسیقی: علیرضا شمس، صداگذاری و میکس: محمدمهدی جواهری‌زاده، اصلاح رنگ و نور: سامان مجدوفایی، مدیر جلوه‌های ویژه میدانی: حمید رسولیان، عکاس: آرش شاه‌محمدی و حمید جانی‌پور، مستند پشت صحنه: شایان شوقی، ساخت و اجرای دکور: وحید اسماعیلی، مدیر تدارکات: حسین کنگاوری، مدیر تدارکات پیشرو: محمد براتی، مدیر تولید: مرتضی اسکندری



:: برچسب‌ها: سریال , شبکه افق , صدا و سیما , رسانه ملی , جهانی پرس , رسانه نو , ,
:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : دبیر یک
ت : جمعه 24 آذر 1403
.

تلویزیون شان کارگردان را به اُپِراتور کاهش داده است

(سعید رجبی فروتن)

رسانه نو // مدیـران سـیما فیلـم بـرای اینکـه هیچگونـه دخـل و تصرفـی در فیلمنامه هـای مصـوب صـورت نگیـرد، نسـخه مهـر و مـوم شـده آن را در اختیـار کارگـردان قـرار میدهنـد تـا عینـا سـاخته و پرداختـه شـوند. ایـن تصمیم بعـد از آن گرفتـه شـده اسـت کـه ظاهـرا تلویزیـون در سـالهای گذشـته به خاطـر تغییرات اساسـی و معنـادار بعضـی از متـن سـریالها بـا مشـکل روبـرو شـده و امـکان پخش آنها منتفی شـده اسـت.اگر فـرض را بر صحت ایـن ماجـرا قـرار دهیم، این انحـراف از دو جا ریشـه میگیرد.

یـا ناظـر کیفـی بـه وظایـف خـود آشـنا نبـوده و دغدغه های سـازمان را بـه خوبی دنبـال نکرده اسـت و یا آنکـه فیلمنامه مصـوب مشـکل اساسـی داشـته اسـت و نویسـنده ناگزیـر از بازنویسـی اساسـی آن شـده اسـت.البته بسـیار بعیـد اسـت

کـه تنهـا عامـل توقیـف برخـی از سـریالها تغییـر دامنـه دار آنهـا بـوده باشـد. آهنـگ تنـد تحـوالت اجتماعـی، تغییـر مدیـران و نگرشها، بسـته شـدن فضای سیاسـی و عواملی از ایـن دسـت میتواننـد سـریالهای تولیـد شـده و یـا در حـال تولیـد را بـرای همیشـه روانـه بایگانـی کـرده باشـد.اما از مطلـب اصلـی دور نشـویم. تدبیـر اخیـر مدیـران سـیما،بـه نوعـی از آن طـرف بـام افتـادن و افـراط در برابـر تفریـط اسـت.کمترین عارضـه آن، نمایـش اوج بی اعتمـادی بـه تهیـه کننـدگان خوش سـابقه ای اسـت که در روزهای سـخت و زمـان کـم باقیمانـده تا مناسـبتها و تعطیلات، تولیدات نمایشـی جذابـی را بـه آنتـن رسـانده اند.مدیران تلویزیـون تلویزیون شأن کارگردان را به اپراتور تنزل داده است !

بایـد بـه خوبـی از ایـن قاعـده آگاه بودند کـه فیلـم و سـریال در چند مرحله شـکل و شـمایل نهایـی خـود را پیـدا میکنـد.

هنگام نگارش و بازنویسـی فیلمنامه، در حیـن تولید)دورخوانـی،تصویربـرداری و ...( و سـرانجام عملیـات پـس تولیـد بویـژه تدویـن و صداگذاری تغییـرات و اصلاحاتـی کـه فیلمنامـه اولیـه در فراینـد تولیـد و آماده سـازی فیلـم پذیـرا میشـود، امـری کاملا طبیعـی و دموکراتیـک اسـت و در هر مرحلـه از کار تهیه کننـده، سـرمایه گذار و سـفارش دهنده از جزییـات آن مطلـع میشـوند. پـس کاری مخفیانـه و خودسـرانه محسـوب نشـده و کارگـردان بـرای روایـت هـر چـه سـلیستر فیلمنامـه ناگزیـر از اقدامـات مکمـل بـوده اسـت.در شـرایط جدیـدی کـه تلویزیـون ایجاد کرده اسـت و بـی شـباهت بـا مناسـبات پادگانـی نیسـت، کارگردانـان بایـد هـر گونـه اندیشـه و نگـرش شـخصی را کنـار بگذارنـد و اپراتورگونـه بـه تصویـر کـردن فیلمنامـه بپردازنـد، فـارغ از آنکـه نتیجـه نهایـی با پسـند و سـلیقه او سـازگار باشـد یا نباشد. اگر روزی تلویزیون به همکاری با کارگردانان مولف و خلاق دلخـوش بود، حاال دیگر زمینه حضور و درخشـش چنیـن هنرمندانی فراهم نیسـت و اگـر کارگردانانی غم نان و کاهـش اعتبار حرفهای خود را نداشـته باشـند، میتوانند بـه کارمنـدان حـرف شـنوی تلویزیـون در طـول قـرارداد همـکاری باشـند.!

منبع : مجله صدای خاک



:: برچسب‌ها: کارگردان , اپراتور , سیما , فیلمنامه , قیلمساز , تلویزیون , ,
:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : دبیر یک
ت : شنبه 23 آذر 1403
.

بسمه تعالی 

 

جناب آقای دکتر علی حسین پور

انتصاب شایسته جناب عالی بعنوان ریاست کارگروه بین المللی صلح و حقوق بشر در شمال کشور را تبریک عرض می نماید. رجای واثق دارد حضور شما دراین مسئولیت بعنوان خادمی صدیق و ولایتمدار با کوله بار گرانی از تجربه ؛ نوید بخش نشاط و تحرک بیش از پیش کارگروه صلح و سازش خواهد گردید. دوام توفیقات و مزید عزت و سلامت جناب عالی را از جهاندار جان آفرین مسالت دارد. 

 

با تجدید احترام

واحد ارتباطات و روابط عمومی

کارگروه صلح و سازش شمال کشور /

معاونت تحقیق و توسعه

کارگروه بین المللی صلح و حقوق بشر در ایران



:: برچسب‌ها: کارگروه صلح و سازش , دکتر علی حسین پور , کارگروه بین المللی صلح و حقوق بشر , ,
:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : دبیر یک
ت : پنج شنبه 21 آذر 1403
.

یک خبر آمد
شده ساقط اسد
سوریه اشغال شد
گفته اند آزاد شد
یک سقوط دیگر اما
این زمان
بهر سقوط
و این همه
آرامش دنیا و
اینجا مردمان
اندر سکوت
یک جای کار
می لنگد چرا ؟
من نمی دانم
ولی
آنجا سقوط
اینجا سکوت
این ارتباط بی ربط نیست


حجت بقایی


#سوریه
#سقوط_سوریه
#سکوت_دنیا
#شعر
#شعر_نو
#شعر_فارسی



:: برچسب‌ها: شعرنو , سقوط سوریه , سکوت دنیا , شعر فارسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : دبیر یک
ت : دو شنبه 19 آذر 1403
.

به گزارش رسانه نو ، در پی انتصاب دکتر بقایی به عنوان مشاور تحقیق و توسعه (شورای راهبردی مطالبات قانونی مردمی کشور) جمعی از اساتید در ستاد مردمی مشاورین تحقیق و توسعه ایران اسلامی با صدور پیامی این انتصاب را تبریک گفتند . در پیام ایشان آمده است : 

 

بسمه تعالی 

 

جناب آقای دکتر حجت بقایی

انتصاب شایسته جناب عالی را بعنوان مشاور تحقیق و توسعه شورای راهبردی مطالبات قانونی مردمی کشور  تبریک عرض می نماید.

 رجای واثق دارد حضور شما دراین مسئولیت بعنوان خادمی صدیق و ولایتمدار با کوله باری از تجربه ؛ نوید بخش نشاط و تحرک بیش از پیش شورای راهبردی محترم خواهد گردید. دوام توفیقات و مزید عزت و سلامت جناب عالی را از جهاندار جان آفرین مسالت دارد. 

 

با تجدید احترام

ستاد مردمی مشاورین تحقیق و توسعه ایران اسلامی



:: برچسب‌ها: شورای راهبردی مطالبات مردمی , شورای راهبردی , دکتر حجت بقایی , مشاور تحقیق و توسعه , ستاد مردمی مشاورین تحقیق و توسعه , ,
:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : دبیر یک
ت : پنج شنبه 17 آذر 1403
.

درسالروز شهادت حضرت زهرا( س) مراسم اهدای نشان وشال متبرک قرارگاه جهادی سپهبدان شهید حاج قاسم سلیمانی وصیاد شیرازی درجوار بارگاه ملکوتی ثامن الائمه درصحن کوثر،تکیه شهدا انجام شد.

به گزارش رسانه نو ، در این مراسم که مدیران ارشد شورای راهبردی حضور داشتند ، احکام مدیران در حضور خانواده های معظم شهیدان وایثارگران،گروه‌های مداحی وتواشیح برادران وخواهران آستان قدس،اصحاب رسانه وخبرنگاران به شرح زیر صادر شد ، سردار محمد طهرانی مقدم برادر سردار شهید حسن طهرانی مقدم وآقای مهندس صابری ازنهاد ریاست جمهوری باحکم مسئولیت بازرس ویژه شورای راهبردی وهمچنین احکام روسای شورای راهبردی مناطق چهارگانه تهران سرداران(ماشاالله افشار زند،علیرضا طهرانی مقدم،قزِلو،اسماعیل گودرزی) وحکم سرداراسماعیل نادری بعنوان معاون اجرایی شورای کشور،ابراهیم بیاتی مشاور عالی رئیس شورا،دکترعلیرضا سیدی بعنوان دبیر،خانم دکترناظم الشریعه بعنوان معاون اموربانوان شورای راهبردی خراسان شمالی،دکتر نقی رجبیان بعنوان معاون دانشجویی ودانشگاهیان شورای کشور،دکتر بهرام مرادی معاونت اقوام واقشارشورای کشور،دکتر حجت بقایی مشاور تحقیق و توسعه که احکام خود را با حضور سرباز ولایت حاج بهرام علیشاهی ریاست محترم شورای راهبردی ومطالبات قانونی مردمی کشور دریافت کردند. این مراسم با میهمانی شهید گمنام همراه بود.

 



:: برچسب‌ها: شورای راهبردی , شورای راهبردی مطالبات مردمی , سرباز ولایت , حاج بهرام علیشاهی , احکام شورا , سردار تهرانی مقدم , دکتر حجت بقایی , سید علیرضا سیدی , ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : دبیر یک
ت : یک شنبه 16 آذر 1403
.

معاون امور استان‌ها و تشكل‌های اتاق بازرگانی ایران گفت: در حال حاضر صفر تا صد فرآیند صدور كارت بازرگانی در كشور با وزارت صمت است.

۱۴۰۳/۰۹/۱۳
|
۰۸:۲۲
 

به گزارش رسانه نو ، سید جواد زمانی در برنامه روی خط اقتصاد رادیو اقتصاد ضمن اشاره به صدور دو كارت عضویت و بازرگانی با كاربردهای متفاوت در كشور افزود: صفر تا صد فرآیند صدور كارت عضویت را خود اتاق بازرگانی صادر می‌كند.

همچنین اظهار داشت: كارت عضویت برای فعال اقتصادی صادر می شود.

معاون امور استان‌ها و تشكل‌های اتاق بازرگانی ایران گفت: صفر تا صد فرآیند صدور كارت بازرگانی با وزارت صمت است.

وی افزود: كارت بازرگانی برای فعالان اقتصادی جهت انجام صادرات و واردات صادر می‌شود.

زمانی بیان داشت: غیر از گرفتن آزمون هیچ قسمت دیگری از فرآیند صدور كارت بازرگانی با اتاق بازرگانی نیست.

وی عنوان كرد: همه به خوبی واقفند كه با پرسیدن چهار تا سئوال نمی‌شود فعال اقتصادی را مشخص كرد.

معاون امور استان‌ها و تشكل‌های اتاق بازرگانی ایران گفت: متاسفانه از روزی كه وزارت صمت فرآیند صدور كارت بازرگانی را بر عهده گرفته هجوم برای دریافت كارت بازرگانی در كشور بسیار زیاد شده است.

وی افزود: هجوم برای دریافت كارت بازرگانی در شهرهای مختلف ایران به قدری زیاد است كه نه در آینده نزدیك بلكه همین الان برای كشور معضل درست كرده است.

زمانی بیان داشت: اكثر كشورهای دنیا چیزی به نام كارت بازرگانی ندارند.

وی عنوان كرد: تنها چند كشور در دنیا از جمله ایران برای عملیات صادرات و واردات از كارت بازرگانی استفاده می‌كنند.

معاون امور استان‌ها و تشكل‌های اتاق بازرگانی ایران گفت: اگر كسی بخواهد كارت بازرگانی دریافت كند باید شرایطی داشته باشد كه اثبات كنند فعال اقتصادی است.

وی افزود: شرایطی كه وزارت صمت برای دریافت كارت بازرگانی اعلام كرده شرایط بسیار عادی و آسان است.

زمانی اظهار داشت: هم اكنون در كشور هركسی طبق شرایط موجود می‌تواند به راحتی كارت بازرگانی دریافت كند.

وی در ادامه یادآور شد: روند صدور كارت بازرگانی در كشور به منظور پیشگیری از هرگونه سوء استفاده و همینطور بروز مشكلات و معضلات دیگر در عرصه تجارت نیازمند بازنگری جدی است./

خبرنگار : امید رقابتی

دبیر سرویس رادیو : دکتر حجت بقایی



:: برچسب‌ها: کارت بازرگانی , اتاق بازرگانی , معاون امور استانها , سید جواد زمانی , ,
:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : دبیر یک
ت : شنبه 13 آذر 1403
.
موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی